Ring på telefon:

44 95 06 31

Send os en e-mail på:

info@seehuusenvvs.dk

​Fjernvarmeinstallation og service af fjernvarmeanlæg

​​Bliver din bolig varmet op med olie eller lignende opvarmningskilder, kan det være en rigtig god ide at skifte til fjernvarme, og det kan vi hjælpe dig med. 

Hos Seehuusen VVS har vi mange års erfaring som VVS-installatør, og vi tilbyder bl.a. fjernvarmeinstallation og service af fjernvarmeanlæg hos kunder i Farum, Holte, Birkerød og omegn.

Hvad er fordelene ved installation af fjernvarme?

Der er mange fordele ved en fjernvarmeinstallation, men de mest altafgørende fordele er, at fjernvarme er næsten CO2-neutral, og der er dermed tale om en meget miljøvenlig form for opvarmning af boligen.

Samtidig er det billigere at bruge fjernvarme fremfor f.eks. olie, og du har dermed mulighed for at opnå store besparelser på varmeregningen ved at få installeret et fjernvarmeanlæg. 

Hvad koster fjernvarmeinstallation?

Vores priser på en fjernvarmeinstallation afhænger af en række forskellige faktorer, herunder de konkrete forhold ude ved din bolig. Kunne du tænke dig at få beregnet en konkret pris på installationen af fjernvarme ude ved din bolig, er du derfor meget velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Kontakt os for professionel rådgivning og vejledning

Vi har mange års erfaring indenfor branchen, og vi kan derfor også tilbyde kompetent rådgivning og vejledning ift., hvilke løsninger og produkter der vil være de helt rigtige for lige netop dig.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 44 95 06 31 for en uforpligtende snak om dine ønsker og behov, men du er også velkommen til at skrive til vores e-mail info@seehuusenvvs.dk, hvis du foretrækker det. Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.​

Firmainformation​

HVEM ER VI?

Seehuusen VVS

​CVR: 40840885

 

Madsen & Kastberg VVS A/S

CVR: 40840885

Vi TILBYDER

​Alt indenfor VVS og vi bruger
​den nyeste teknologi